AKNÉ 

27.08.2022

Akné (acne vulgaris) je nejčastější onemocnění kůže, kterým trpí mladiství, ale i dospělí. Je zapříčiněno ucpáním vývodů mazových žláz nahromaděným mazem a odumřelými buňkami. U těžších případů se v nahromaděném mazu množí bakterie, které pak způsobují zánět.

Profesionální metoda natočení, optického prodloužení a zvýraznění vašich řas, které budou navíc vyživené látkami podporujícími jejich růst a sílu.

Kosmetická masáž patří k nejpříjemnějším a nejúčinnějším procedurám v kosmetice a nenahradí ji žádný kosmetický přístroj. K masáži je nutné přistupovat individuálně a dle stavu pleti klienta. Hlavním cílem kosmetické masáže je prevence proti stárnutí, zlepšení aktuálního stavu pleti a relaxace celého organismu.

Metoda "řasa na řasu" je technika prodlužování řas, kde je lepena jednotlivá tzv. syntetická řasa na jednu vaší přírodní řasu. Používá se pro prodlužování vrchních i spodních řas. Tuto metodu doporučuji u klientek, které preferují maximální přirozenost.

Je rychlá a účinná metoda úpravy obočí. Díky laminaci už nemusíte neposedné chloupky každé ráno upravovat. Vaše obočí teď bude perfektní!

KB Studio, Všechna práva vyhrazena 2022
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!